شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار؛ مراقب لوازم یدکی خودرو تقلبی باشید | استفاده از لوازم استوک در جلوبندی خودرو خطرات جانی در پی دارد

  • کد خبر: ۱۵۱۵۷۰
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۹
هشدار؛ مراقب لوازم یدکی خودرو تقلبی باشید | استفاده از لوازم استوک در جلوبندی خودرو خطرات جانی در پی دارد
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی مشهد گفت: بیشترین نوع تخلف شکایاتی است که ازتعمیرگاه خدمات خودرویی انجام می‌شود که جنس‌های فاقد کیفیت و تاریخ مصرف گذشته در خودرو‌ها استفاده کردند و خودرو مجدد دچار مشکل شده است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا اردکانی فرد به خبرنگار ما می‌گوید: مجموع لوازم یدکی که در سطح بازار عرضه می‌شود یا ساخت داخل که باید نشان استاندارد داشته باشد و یا ساخت چین است.
وی افزود: کالا‌های ایرانی که حتما باید نشان استاندارد را داشته باشد. در مورد کالا‌های خارجی هم باید حتما از فروشگاه‌های معتبر که جنس ضمانت شده را عرضه می‌کند خریداری شود. متاسفانه مردم اشتباهی که درتهیه لوازم یدکی دارند اینکه لوازم خود را از تعمیرگاه‌های خودرو خریداری می‌کنند. اجناسی که در این تعمیرگاه وجود دارد و به عنوان کالای مصرفی تعمیر خودرو استفاده می‌شود اغلب استوک و تاریخ مصرف گذشته شده هستند که فاقد کیفیت است.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی مشهد افزود: در حال حاضر بیشترین مشکلی که ما در بحث لوازم یدکی داریم و بیشترین شکایت را به خود اختصاص می‌دهد اینکه تعمیرکاران خودرو فروش اجناس بی کیفیت لوازم یدکی دارند که بدون هیچ مجوزی اجناس فاقد استاندارد، کیفیت و گارانتی را می‌خرند و به مردم با سود‌های آنچنانی می‌فروشند و هیچ گونه تعهدی در قبال آن ندارند.
اردکانی افزود: اگر مردم لوازم یدکی را از فروشگاه‌های مجاز بخرند در صورت وجود هرگونه مشکل امکان نظارت و رسیدگی به آن از سوی اتحادیه امکان پذیر است. فروشگاه موظف هستند لوازم با کیفیت همراه با ضمانت و گارانتی را به مردم بفروش برسانند.

وی به این موضوع اشاره دارد که وقتی خودرو به تعمیرگاه مراجعه می‌کنند تعمیرکار وظیفه دارد که با بررسی خودرو قطعاتی که خودرو نیاز درد را به مشتری اعلام کند، اما فروش لوازم تخصص شان نیست. متاسفانه پخش‌های سیار که با وانت از شهر‌های دیگر اجناس بی کیفیت و بازسازی شده غیر استاندارد را برای این تعمیرکار‌ها می‌آورند که فوق العاده خطرناک برای استفاده دوباره درخودرو است که خطرات جانی به خصوص لوازمی که در جلوبندی ماشین استفاده می‌شود، دارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی مشهد ادامه داد: ۲۳۰۰ واحد صنفی مجاز فروش لوازم یدکی داریم که در حوزه لوازم یدکی سنگین، سبک، کشاورزی راه سازی و تزئینات اتوموبیل فعالیت می‌کنند
وی افزود: طی دو ماه گذشته به دلیل نوسانات ارزی حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش قیمت داشتیم ان افزایش قیمت هم برای لوازم یدکی داخل که مواد اولیه آن وارداتی است و هم لوازم یدکی خارجی است.

وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گوه تخلف می‌توانند به اتحادیه مراجعه کنند، اما چون اجناس گران شده است مردم فکر می‌کنند گرانفروشی هم اتفاق افتاده که با مراجعه متوجه می‌شوند گرانفروشی اتفاق نیافتاده است.
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی مشهد گفت: بیشترین نوع تخلف شکایاتی است که ازتعمیر گاه خدمات خودرویی انجام می‌شود که جنس‌های فاقد کیفیت و تاریخ مصرف گذشته در خودرو‌ها استفاده کردند و خودرو مجدد دچار مشکل شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->